Een bedrijf beginnen

Als we kijken naar de grote bezoekersaantallen van de startersdagen die de Kamer van Koophandel in Den Haag organiseert en alle netwerk evenementen, dan is een bedrijf beginnen in de regio Haaglanden een hot item. Veel startende ondernemers maar ook de gevestigde orde komt op deze evenementen af om up to date te blijven en nieuwe ondernemers te ontmoeten.

Ook in de regio Haaglanden slaat de economische crisis toe en is werkgelegenheid allang geen zelfsprekendheid meer. De samenleving verandert en dat merken we op verschillende manieren. Dat zorgt ervoor dat veel gewezen werknemers en werknemers die verwachten dat hun baan verdwijnt mondjesmaat verder kijken dan hun neus lang is.

Daar waar het ondernemerschap in het verleden vooral weggelegd was voor waaghalzen en avonturiers is de ZZP-er vandaag de dag volledig opgenomen in de arbeidsmarkt. Het gaat zelfs zo ver dat er allerlei producten op de markt komen die zich richten op de almaar groter wordende groep kleine zelfstandigen.

Een bedrijf beginnen wordt pas echt leuk wanneer u kunt doen wat u energie geeft en dus leuk vindt en hiermee een prima inkomen kunt verdienen. Veel startende ondernemers doen of wat de markt vraagt, zonder dat zij dit helemaal geweldig vinden, of verdienen een grijpstuiver met hun bezigheden. Het kan anders. Verdiep u dus in de kansen en mogelijkheden van het ondernemerschap en ga ervoor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: