Geld lenen zakelijk

Er kan een moment komen dat u bepaalde zakelijke activiteiten voor moet financieren of dat u uitgaven moet doen die onmogelijk uit de bestaande middelen te betalen zijn. Geld lenen zakelijk is dan een optie, maar net als bij de particuliere geldleningen is ook zakelijk van toepassing dat geld lenen geld kost. Het is natuurlijk niet voor niets dat de Nederlandse overheid een aantal campagnes heeft opgezet met deze stelregel. Alleen wanneer geld lenen écht nodig is, kunt u er niet omheen. In andere gevallen is het verstandig u af te vragen of u niet beter voor de uitgave kunt gaan sparen.

Geld lenen kan voor problemen zorgen omdat de terugbetaling bestaat uit rente en aflossing. Wanneer u dit niet kunt dragen kan er een probleem (lees: stress) ontstaan. Dit is zelden de bedoeling. Zeker wanneer u onderneemt. Het bestaan van de ondernemer hangt namelijk van vele onzekerheden aan elkaar.

Sparen is de oplossing en als dit niet lukt kunt u overwegen bijvoorbeeld via Google Adsense of affiliate marketing een bijverdienste op te starten ter financiering van uw behoeften. Ook wanneer u reeds een zakelijk krediet heeft afgesloten, kunt u deze verdienmodellen inzetten om de terugbetaling van rente en aflossing te garanderen. Zo bent u vanaf het allereerste moment druk bezig met terugbetalen. Wel zo gemakkelijk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: