Voor jezelf werken

Steeds meer en steeds vaker zetten werknemers de stap om het loondienstverband om te zetten naar een baan als ondernemer. Voor jezelf werken is namelijk een stuk normaler dan het enkele decennia geleden was. Voor jezelf werken biedt namelijk veel kansen en geeft daarbij een bepaalde vorm van vrijheid. Wel zo lekker wanneer vrijheid toch wel een van de kernwaarden van je is.

Het hebben van een eigen bedrijf is vanuit verschillend oogpunt interessant. Je hebt namelijk niet meer te maken met allerlei gedoe rondom vaste werkuren, salaris en dat soort zaken. Je gaat gewoon op vakantie wanneer jij dat wilt en als je een feestje hebt gehad begin je de volgende werkdag gewoon een uurtje later. Ondernemen is leuk en geeft vrijheid. Het maken van een sterk plan van aanpak zorgt er wel voor dat je zoveel mogelijk zekerheid inbouwt dat je gewoon lekker je eigen plan kunt trekken.

Vandaag de dag is er door de komst van het internet veel mogelijk. Zo kan je praktisch vanaf iedere locatie werken. Met Skype en allerhande VoIP oplossingen is het zelfs mogelijk om vanaf een vakantie adres in het buitenland klanten in Nederland te woord te staan. Men hoeft niet eens te weten dat je elders bent. Het is een van de gevolgen van de snelle ontwikkelingen en iets wat een werkgever nooit goed zou vinden. Voor jezelf werken heeft daarmee een groot aantal voordelen wat nimmer mogelijk zou zijn in loondienst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: