Start een eigen bedrijf

Start een eigen bedrijf wanneer u ontevreden bent over uw huidige situatie. Dreigt ontslag? Vindt u uw werkgever niet leuk meer? Wilt u een statement maken? Het zijn legitieme redenen voor u om eens verder te kijken en te bepalen hoe de rest van uw werkzame leven en toekomst eruit mag zien.

Veel werknemers, met name wanneer zij het minder naar hun zin hebben, zien het wel zitten om ondernemer te worden. Het is echter lastig om ook de moeilijke kant van het ondernemerschap te doorgronden. Het is namelijk niet altijd een groot feest om als ondernemer te werk te gaan. Men moet regelmatig de eindjes aan elkaar knopen en op de dag dat normaal het salaris gestort zou worden, moeten de meeste ondernemers nog even een tandje erbij doen om te zorgen voor brood op de plank.

Ondernemen kent veel onzekerheden. Deze kunnen natuurlijk door op de juiste manier te werk te gaan worden opgelost. Hiervoor moet men wel een serieus plan opstellen want zonder een weldoordacht en vooral professioneel plan komen we nog nergens.

Veel ondernemers denken te weinig na over de spreiding van hun inkomsten. Ze zijn daardoor afhankelijk van een of een enkele manier om hun omzet te behalen. Wanneer deze bron opdroogt houdt het allemaal op en dat is niet de bedoeling. Men zal om rust in het hoofd te krijgen een bepaald basisinkomen moeten realiseren. Een basisinkomen wat iedere maand zonder inspanning op de bankrekening van de onderneming terecht komt. Denk daar maar eens over na tijdens de opstartfase van uw eigen bedrijf. Het zal u helpen de toekomst positief tegemoet te treden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: