Starten van een bedrijf

Het starten van een bedrijf wordt steeds gemakkelijker en goedkoper. De groep ondernemers wordt dan ook steeds groter en krijgt dus meer slagkracht. Het is nog even wachten totdat de eerste vakbond voor ondernemers wordt opgericht. Aan de ene kant natuurlijk prima want het lijkt erop dat ondernemers worden gediscrimineerd. Ze hebben immers weinig sociale rechten maar wel degelijk een groot aantal plichten.

Het starten van een bedrijf is betrekkelijk eenvoudig. Na de start begint het echter. Men zal als een soort duizendpoot aan de slag moeten om van alles en nog wat te regelen. Ondernemen lijkt leuk maar is dat daardoor dus niet altijd. Want daar waar uw medewerkers de deur in het slot trekken en weekend gaan vieren is de kans aanwezig dat u nog even een paar uurtjes door moet werken.

Ondernemen kost tijd, geld en moeite. Maar als het u lukt om een bedrijf op te zetten dan levert het ook echt wat op. Als u goed om u heen kijkt wordt duidelijk dat er een groot aantal ondernemers uitermate succesvol zijn. Wilt u hetzelfde bereiken, kijk dan eens hoe zij dit aanpakken. Wat doen zij anders dan de ondernemers die het net niet (of in zijn geheel niet) redden? Door in grote lijnen de strategie van succesvolle mensen te modelleren, ligt het in de lijn der verwachtingen dat u een soortgelijk resultaat gaat behalen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: